به گزارش قدس آنلاین، ذوالفقار یزدان مهر ظهر امروز در سفر به شهرستان جم با ابراز خوشحالی از فهم مشترک مسئولان شهرستان جم در بحث توسعه علمی اظهار داشت: هماهنگی و همدلی خوب نماینده مردم در مجلس، فرماندار و اعضای شورای شهرستان جم در حمایت از مراکز آموزش عالی قابل ستایش است و این ظرفیت بزرگ میتواند توسعه علمی شهرستان جم را شتاب بخشد.
وی با تاکید بر لزوم همگرایی بیشتر صنعت و دانشگاه، اظهار داشت: باید از ظرفیت صنایع موجود در جنوب استان بوشهر برای کاهش اتکا به اعتبارات ملی و توسعه روزافزون دانشگاههای این منطقه استفاده کرد.
یزدان مهر با اشاره به قرارداد ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی دانشگاههای کشور با حوزه صنعت تصریح کرد: این قراردادها عمدتا مربوط به دانشگاههای سطح اول کشور است و لازم است دانشگاههای مناطق صنعتی هم از این ظرفیت استفاده کنند.
مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کیفی سازی دانشگاهها را از شعارهای اصولی دولت تدبیر و امید برشمرد و افزود: گامهای جدی برای کیفیت بخشی به دانشگاهها برداشته شده و مهارت آفرینی و کارآفرینی دانشگاهها از الزامات تحول است.
وی اظهار داشت: در سالهای قبل، دانشگاههای مختلفی در سطح استان بدون آینده نگری لازم تاسیس شد که متاسفانه از کمترین امکانات اولیه آموزشی و رفاهی برخوردار نیستند و با توجه به تبعات منفی، این رویه در دولت تدبیر و امید اصلاح شد.
یزدان مهر در خصوص توسعه دانشگاههای جنوب استان بوشهر گفت: در راستای حمایت از دانشجویان کم بضاعت، تسهیلات لازم به دانشجویان دانشگاههای جنوب استان پرداخت میشود.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه تلاشمان ارتقا خدمات به دانشجویان است تصریح کرد: ۴۵ میلیارد تومان تسهیلات در سال تحصیلی جدید برای پرداخت به دانشجویان مراکز آموزش عالی مصوب شده اما هنوز تخصیص داده نشده است.
وی با تاکید بر توجه به دانشجویان بیبضاعت گفت: دانشجویان بیبضاعت با اولویت مورد توجه قرار داده میشود.
مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از راهاندازی و تجهیز اتاقهای تندرستی در دانشگاهها خبر داد و گفت: این اتاقها با تجهیزات ورزشی در دانشگاههای جنوب استان احداث میشود که اعتبار لازم برای تجهیز هر اتاق ۳۵ میلیون تومان است.
یزدانمهر با تاکید بر لزوم راهاندازی رشتههای کاربردی و بومی در دانشگاههای جنوب استان بوشهر افزود: پیگیریهای لازم از سوی روسای دانشگاه و مسئولان شهرستان جم انجام شود تا بتوان از این ظرفیت برای کیفیت بخشی به آموزش استفاده کرد.
وی، ضمن تقدیر از عملکرد شورا و شهرداری جم در خصوص حمایت مالی از دانشکده فنی و مهندسی جم برای تامین خوابگاه دانشجویی، به وضعیت این دانشکده پرداخت و گفت: با تامین اعتبار فرماندار جم و پیگیریهای نماینده مردم در مجلس فاز نخست احداث دانشکده در دستور کار قرار گرفته است که میتواند به تثبیت دانشکده کمک زیادی کند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: هر اعتباری که شهرستان برای احداث دانشکده اختصاص دهد وزارت علوم هم معادل این رقم را تخصیص میدهد.
یزدان مهر در خصوص احداث خوابگاه دانشکده فنی و مهندسی جم هم گفت: در قانون برنامه ششم توسعه برای احداث خوابگاههای دانشجویی گشایش خوبی ایجاد شده و قطعا در این راستا احداث خوابگاه دانشکده فنی جم هم در دستور کار قرار میگیرد.
وی با اعلام اینکه در زمینه رهن خوابگاه استیجاری دانشکده فنی و مهندسی جم هم ۳۰۰ میلیون تومان کمک میکنیم افزود: در بحث یارانه غذا و سلف سرویس هم کمکهای لازم را به دانشکده یاد شده میشود و به تمام متقاضیان در دانشگاههای پیام نور و فنی و مهندسی ، صددرصد وام تخصیص مییابد.
مشاور وزیر از کمک ۵۰ درصدی به تامین سرویس ایاب و ذهاب دانشجویان فنی و مهندسی جم خبر داد و گفت: ۲ اتاق تندرستی در دانشکده فنی و مهندسی و یک اتاق در دانشگاه پیام نور جم احداث میشود.
نظر شما